phone Direct contact?   073-6311905

ZOMERTERRAS Engelense / Bossche zomer

Omdat we heel erg aan gezelligheid toe zijn, en om de thuisblijvers iets bijzonders aan te bieden doen we als de Engelenburcht-Diezepodium mee aan de Bossche Zomer met een geanimeerd terras, vanaf het weekend van 7, 8 en 9 augustus tot en met het weekend van 21, 22 en 23 augustus.

Deze drie weekenden ben je welkom om op het terras te komen genieten van een drankje en een hapje en het brede programma dat we jullie aanbieden.

Vrijdagavond = filmavond

Elke vrijdagavond plaatsen we het scherm buiten en gaan we genieten van grote film kaskrakers. Vanaf half acht gaan we onder het genot van een drankje en een bijbehorend hapje wachten tot het donker genoeg is, rond 21.00 uur om de film te starten. Let op: om aan de RIVM-normen te kunnen voldoen moeten we iedereen registreren en aan tafeltjes plaatsen.
De kosten zijn €7,50 per persoon, dit is inclusief de film en de hapjes! PS. Neem je eigen kleedje mee bij kil weer.

Info & tickets filmavond 7 augustus >
Info & tickets filmavond 14 augustus >
Info & tickets filmavond 21 augustus >

Koken op de zaterdagavonden

Op de zaterdagavond gaan we samen met de kokkinnen van Boschveld Wereldkeuken, heerlijke gerechten aanbieden. Vanaf zes uur bent u van harte welkom op ons zomerterras en serveren wij u een borrelhapje bij uw drankje. Als iedereen die gereserveerd heeft gearriveerd is, openen we rond half acht het buffet! Voor en na het eten draaien we een gezellig muziekje. De reserveringskosten voor deze culinaire avonden bedragen €15,00 p.p. dit is exclusief drankjes.

Info & tickets wereldkeuken op 8 augustus >
Info & tickets wereldkeuken op 15 augustus >
Info & tickets wereldkeuken op 22 augustus >

Live muziek op zondag

De zondagmiddagen brengen we het Diezepodium naar het buitenpodium om op een aangenaam geluidsniveau te genieten van mooie livemuziek. De dames en heren muzikanten staan weer te trappelen van ongeduld na de lange verplichte pauze! Ook gaan we onze gasten weer verwennen met lekkere hapjes tijdens de voorstellingen. De reserveringskosten voor deze middagen bedragen €7,50 p.p. exclusief de drankjes. Als je geen zin hebt om te koken, de BBQ gaat aan.

Is onverhoopt het weer zo slecht dat het programma in de open lucht niet mogelijk is, dan niet getreurd, we verplaatsen dan we alles naar binnen. Dit beslissen wij om 16.00 uur op de dag zelf, op zondag om 12.00 uur.

Info & tickets live muziek op 9 augustus >
Info & tickets live muziek op 16 augustus >
Info & tickets live muziek op 23 augustus >

Vergeet niet te reserveren!

Let op! Om aan de RIVM-normen te kunnen voldoen moeten we iedereen registreren en aan tafeltjes plaatsen.

Bekijk alle ZOMERTERRAS activiteiten >