Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Event afbeelding

Benefietconcert van De Laatbloeiers en het Engelens Kadekoor voor het Prinses Beatrix Spierfonds

26 november 2023 - 14:30 tot 16:30

Zondag 26 november vanaf 14.30 uur tot ongeveer 16.30 uur geven De Laatbloeiers en het Engelens Kadekoor samen een benefietconcert in het kader van de actie Engelen en Bokhoven Samen Sterk voor het Prinses Beatrix Spierfonds.

Dankzij steun van de SAS (Stichting Actieve Senioren) is het een gratis concert. Mensen die komen luisteren, vragen we alleen een vrijwillige bijdrage voor het Prinses Beatrix Spierfonds. Het geld is voor onderzoek naar nieuwe baanbrekende behandelingen die het leven van mensen met een ernstige spierziekte sterk kunnen verbeteren.

Dat belooft dus een mooi feest te worden voor meerdere partijen.
Want zowel De Laatbloeiers als het Kadekoor weten wel hoe ze een feest moeten vieren.

De Laatbloeiers zijn een orkest dat zowel tijdens de laatste dag van de Nijmeegse Vierdaagse als tijdens de jaarlijkse kerststalroute in de Sint Jan een sfeervolle bijdrage kan leveren.

Het Engelense Kadekoor is een gemengd, vierstemmig zingend koor met een breed repertoire. Dit koor treedt onder andere op tijdens het Engelense zomerfeest ‘Muziek op de Dieze’ en heeft in Den Bosch deelgenomen aan het korenfestival en het Bosch’ Winterparadijs.

Op 26 november brengen beide muziekclubs afwisselend stukken uit eigen repertoire en ook enkele nummers gezamenlijk.

Kom dus zondagmiddag 26 november met familie en vrienden om er samen een mooi feestje van te maken. Doneren aan het Prinses Beatrix Spierfonds kan contant of via de QR-code op de collectebus.

Gegevens

Datum:
26 november 2023
Tijd:
14:30 tot 16:30