volg de Engelenburcht op Facebook
volg de Engelenburcht op Twitter

 

 

Alle activiteiten 2018 - 2019
Het is vandaag:

U kunt bij ons in het gezellige café o.a. terecht voor een heerlijk biertje uit ons speciale bieren aanbod, maar ook voor informatie over onze activiteiten en de uitgebreide mogelijkheden om de Engelenburcht te huren voor o.a. vergaderingen, feesten en partijen, condoleances, workshops en recepties.

Openingstijden van het café, maandag t/m vrijdag

Beste muziekkanten en muziekliefhebbers!

Het Diezepodium is een initiatief van de Engelenburcht en gevestigd in de Engelenburcht. Wij beschikken over een prachtig gerenoveerde zaal met geweldig geluid en licht, Wat we zoeken is, bandjes, muziekgezelschappen, orkesten en ensembles die hier gebruik van willen maken! Ons streven is om op zondagmiddag livemuziek te presenteren. Alles is mogelijk van pop, rock, soul, funk, alto tot jazz en klassiek. Het liefst uit Engelen of Bokhoven maar uit Den Bosch en omgeving mag ook.
Aanmelden en meer informatie engelenburcht@engelenburcht.nl of tel. 06-46114449

Ons streven is om bij genoeg aanbod te starten op 5 mei! We houden jullie hiervan op de hoogte via onze site en facebookpagina.
 
woe 5 oktober &
do 6 oktober '19


Afscheidsmusical de Matrix

Op woensdag 5 en donderdag 6 juni voeren de kinderen van de groepen 8 hun afscheidsmusical op in De Engelenburcht. De titel van de musical is: ‘De feestplaneet’. Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang. Na de meivakantie is het repeteren in De Engelenburcht begonnen. Spannend!

ma 10 juni
2e pinksterdag


WIE NEEM JIJ MEE naar de Engelenrun?

Op 2e Pinksterdag, maandag 10 juni 2019 zijn we voor de 5e keer op rij het gezelligste hardloopfeest van de regio! Je bent uitgenodigd!
Wij rekenen weer op jullie massale energie om er weer een sfeervol hardloopfeest van te maken voor elke snelheid en elke leeftijd! Ons enthousiasme zal weer voor jullie enthousiasme zorgen! Op 10 juni 2019 hopen we alle hardlopers, vrijwilligers en aanmoedigers weer terug te zien bij de 5e editie van de Engelenrun!!!
Dit jaar komen de runners ook lang de Engelenburcht. Kom ze aanmoedigen! Er is drank en eten te koop en wij zorgen voor de juiste sfeer!!

za 15 juni '19


Noteer 15 juni voor Muziek op de Dieze!

Met een decor van water, schepen en op de achtergrond kasteel Meerwijk ontstaat een unieke ambiance voor een muzikale zomeravond. Muziek voor en door Engelenaren. Een bijzonder evenement met Engelenaren en voor Engelenaren die muziek maken, zingen en dansen. Veel lokale muzikanten, gezelschappen en koren zullen optreden in een programma tussen 16.30 en 22.00 uur. Voor informatie mail muziekopdedieze@gmail.com
Iedereen is welkom, op het water, aan de prachtige kade en langs de dijk om onder het genot van een hapje en een drankje te genieten van dit bijzondere concert.
Wij van de Engelenburcht verzorgen wederom de bar met o.a. diversen heerlijke biertjes

zo 23 juni '19


U-Battle Run voor de derde keer aan zet!

Dit jaar wordt er alweer voor de derde keer de U-Battle Run georganiseerd en wel op zondag 23 juni! Voor diegenen die het gemist hebben: wat houdt de U-Battle Run in? U-Battle Run is een survivalrun waarbij de deelnemers hardlopend een parcours af eggen en onderweg diverse hindernissen tegenkomen. Het is een duursport waarbij enige bekendheid met een aantal technieken van pas komt om de hindernissen zo efficiënt mogelijk te beklimmen. Daarbij spelen de elementen van de natuur ook een rol, wat betekent dat een beetje (sloot) water en modder je niet tegenhouden. Wij van de Engelenburcht verzorgen wederom de bar met o.a. diversen heerlijke biertjes Wij van de Engelenburcht verzorgen wederom de bar met diversen heerlijke biertjes.

vrij 28 juni '19


“Kitsjen Eet”

Help ons de nieuwe keukenapparatuur te financieren door lekker te komen genieten.
Op vrijdag 28 juni kookt chef onze Sjef Bombeek een heerlijk 4 gangendiner in de vernieuwde keuken van de Engelenburcht!
Het wordt een aaneenschakeling van culinaire hoogstandjes en de gangen zullen worden omlijst door allerhande leuke en gezellige acts.
Een heuse dinershow dus.
De kaartjes kosten slechts 50 € en de couverts zijn beperkt tot 100, dus wacht niet te lang met reserveren. (engelenburcht@engelenburcht.nl)
De opbrengst van de dinershow is bestemd voor onze “nieuwe” keukenapparatuur. Omdat de kosten voor de baten uitgaan, heeft het bestuur besloten om scherp in te kopen bij de horeca veiling. Dit om de keuken veiliger te maken en geschikt voor het bereiden van gezonde en moderne lunches en diners of voor een leuke kook-workshop. Daar kunnen we echter wel wat financiële ondersteuning bij gebruiken en middels Kitsjen Eet willen we ook voor onze sponsors het aangename aan het nuttige koppelen.

zo 6 oktober '19
12.00 - 17.00 uur


Atelierroute Engelen in aantocht.

Op zondag 6 oktober van 12.00 tot 17.00 uur vindt de derde editie plaats van de tweejaarlijkse Atelierroute Engelen. Het thema dit jaar is ‘Tussen kunst en kitsch’. We kijken alvast vooruit. Eén dag in de twee jaar kan iedereen in Engelen een flinke portie kunstzinnigheid opsnuiven wanneer diverse (amateur) kunstenaars hun ateliers en studio’s openstellen voor belangstellenden en bovendien werk exposeren in De Engelenburcht waar u ook even kunt genieten van een hapje en een drankje.

vrij 12 juli '19
19.30 uur


Poker Series Den Bosch
Meerdere keren in het jaar proberen we in Noord-Brabant een voorronde te organiseren, en daarom zijn we altijd te vinden in steden als Breda, Roosendaal, Tilburg, Eindhoven, Uden en Rosmalen. Echter misten we nog een mooie locatie in de Hoofdstad van de provincie namelijk: Den Bosch. Na lang te hebben gezocht gedurende de eerste paar maanden van ons vijfde seizoen hebben we er één gevonden. Vanaf heden kunnen jullie voor onze voorrondes in Den Bosch terecht bij De Engelenburcht.
Onze eerste voorronde vindt plaats op 12 juli 2019 om 19:30 uur.

   
   
   
   
   
     
 
 
De Engelenburcht | Zalencentrum | Cultuurhuis | heuvel 18 | 5221AP  's-Hertogenbosch |
kvk-nummer 17125945 | 073-6311905 |website ©esther