volg de Engelenburcht op Facebook
volg de Engelenburcht op Twitter

 

 

Alle activiteiten 2018
Het is vandaag:

U kunt bij ons in het gezellige café o.a. terecht voor een heerlijk biertje uit ons speciale bieren aanbod, maar ook voor informatie over onze activiteiten en de uitgebreide mogelijkheden om de Engelenburcht te huren voor o.a. vergaderingen, feesten en partijen, condoleances, workshops en recepties.

Openingstijden van het café, maandag t/m vrijdag

 
vrij 15 juni Popquizz

Hou je van popmuziek. En van competitie? Voeg ze bij elkaar en je hebt de Popquiz In een avond in ons gezellige cafe testen wij je kennis van popmuziek en ga jij de strijd aan met de andere teams. Elke plaat of artiest die ooit in de Top 40 heeft gestaan kan de revue passeren. Niet alleen met muziekfragmenten, maar ook met videoclips, foto’s en songteksten, aangedragen door dj Frank en technicus Geert, dagen wij je uit te graven in je muzikale geheugen. De onvolprezen presentatie is weer in handen van Frans Nooijen.

Durf jij de muzikale kennisstrijd aan? Wacht dan niet te lang met je aan te melden met je team van max 6 personen.
De vorige editie van de popquizz op 16 maart was in no time volgeboekt en beregezellig!!

<<AANMELDEN>>
za 23 juni

Muziek op de Dieze 2018

Picknick tafels vol met zelfgemaakte salades en borrelhapjes en voor de sponsoren prachtig gedekte tafels met vilten kunstversiering van Marjan Veltkamp en twee flessen wijn.
Een tap van de Engelenburcht en een barbecue voor fans van een geroosterd stukje vlees. Een dorpsfeest voor het gezin. Kinderen die op de Graaf van Solmsweg verstoppertje spelen en de ouders, opa's en oma's die genieten van de muziek, drank en hapjes.
Dat is MUZIEK OP DE DIEZE

za 30 juni

Op zaterdag 30 juni 2018 vindt de 1e editie plaats van de FoodTour ‘De Culinaire Wandeling Van Engelen’.
Vanaf 12:00 uur kunt u uw Stempelkaart ophalen in de Engelenburcht. Vervolgens loopt u door het authentieke gedeelte van Engelen een route langs verschillende locaties. Op elke locatie kunt u kennismaken en genieten van het aanbod van de lokale horeca en diverse ondernemers uit Engelen. FoodTour Engelen is een compleet gevulde dag, waarbij dit jaar de ‘Stichting Met Je Hart’ centraal staat.

Stichting Met Je Hart' is een maatschappelijk initiatief, een project dat verbinding op buurtniveau wil realiseren. De FoodTour en haar gasten organiseert in samenwerking met de stichting een waardevolle ontmoeting voor kwetsbare ouderen in de eigen gemeente.
Tijdens de FoodTour ontvangen 50 kwetsbare ouderen een volledig 'FoodTour Arrangement'. Hiermee willen wij de eenzaamheid onder ouderen tegengaan en ervoor zorgen dat, deze ouderen gezellig een dag kunnen genieten!

FoodTour Engelen staat in het teken van elkaar ontmoeten, genieten, proeven en het ontdekken van schitterende horecazaken die, stuk voor stuk, een culinair gerecht/product serveren dat de onderneming kenmerkt en vertegenwoordigd.

 
za 1 juli

U-Battle Run 2018

De Paal Parket U-Battle Run is een survival-/obstaclerun langs de prachtige kastelen van de Haverleij en door de natuur in Engelen ('s-Hertogenbosch). Schrijf je nu in! Een team van enthousiaste U-Base sporters organiseerde deze run voor het eerst in 2017 en de tweede editie zal plaatsvinden op 1 juli 2018 en wij als team Engelenburcht verzorgen er de bar

     
     
     
     
Bingoavonden
20.00 uur

Bingoavonden - vrijdagavonden
datums binnenkort op deze site

Bingoavonden op 1 juni en 31 augustus 2018

Prijskaarten
20.00 uur
Prijskaarten (rikken) op 20 april en 18 mei 2018
     
     
     
 


     

     
 
De Engelenburcht | Zalencentrum | Cultuurhuis | heuvel 18 | 5221AP  's-Hertogenbosch |
kvk-nummer 17125945 | 073-6311905 |website ©esther