volg de Engelenburcht op Facebook
volg de Engelenburcht op Twitter

 

 

Alle activiteiten 2018 - 2019
Het is vandaag:

U kunt bij ons in het gezellige café o.a. terecht voor een heerlijk biertje uit ons speciale bieren aanbod, maar ook voor informatie over onze activiteiten en de uitgebreide mogelijkheden om de Engelenburcht te huren voor o.a. vergaderingen, feesten en partijen, condoleances, workshops en recepties.

Openingstijden van het café, maandag t/m vrijdag

 
  Engelenburcht DIEZEPODIUM  

vr 18-01-2019
Engelense PUBQUIZ
Alweer de vijfde editie van de pubquiz in de Engelenburcht staat voor de deur!
Net zoals de vier vorige edities behandelen we het actuele nieuws, sport, geschiedenis, kunst, wetenschap, films en nog veel meer. Ook hebben we meer plaatjesrondes en natuurlijk een Kahootje als afronding.

Met lekkere buitenlandse biertjes en hapjes gaan we van de vijfde pubquiz in Engelen een gezellige boel maken met hopelijk weer een mooie opkomst.

Let wel: niet meer dan vijf personen per team!

 
zo 03-02

DIEZEPODIUM presenteert, Live! " REDHOUSE"

RED HOUSE
is een stevige bluesrockformatie die de afgelopen 10 jaar al flink wat ervaring heeft opgedaan op diverse podia in de regio.  De band heeft een duidelijke basis in de blues maar blijft niet beperkt tot de bekende 3-accoordenschema’s :  RED HOUSE heeft een gevarieerd repertoire van vnl. nummers uit de seventies met lekkere riffs met daarbij ook aandacht voor wat minder bekende nummers van artiesten als Rory Gallagher, Jimi Hendrix, Livin’ Blues, ZZ Top, Stones enz.  RED HOUSE : dat is Bluesrock die staat als een huis ! Voor meer info : www.redhouse.cc 

Zaal open 14.00 uur   Reserveren? klik hier          

zo 03-03
13.30 uur


Stel je eens voor: een knotsgekke en hilarische show voor kids, waar de kids overal bij betrokken worden en vooral mee moeten doen! De Kidz-dj draait zijn leukste hits, afgewisseld met de gekste carnavals-krakers. De show staat garant voor een flitsend (dans)feest voor kinderen van 4 tot 10 jaar en natuurlijk ook voor papa’s, mama’s, opa’s en oma’s… iedereen mag, nee! moet wel meedoen met dit feest!

Zaal open 13.30 uur Gratis voor jong en oud!

 
za 06-04
zo 07-04
Zaterdag 6 en zondag 7 april 2019

Mark van de Veerdonk nieuwste show

“Geen Viking”


Verbale slapstick vol mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en slimme schijnbewegingen. Zie hier het handelsmerk van cabaretier Mark van de Veerdonk. Ook zijn nieuwe voorstelling belooft weer een ware flipperkast vol stuiterende grappen te worden. Tweemaal 50 minuten ontiegelijk lachen, onder het motto “Het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken”. In “Geen Viking” doet de Brabander wederom verslag van een bizar incident uit zijn persoonlijke leven waar hij misschien niet sterker maar wel veel joliger uit is gekomen. En dat is ook wat waard.

Wie de afgelopen jaren één of meerdere van zijn optredens heeft meegemaakt, weet dat het draait om die ene vraag: wat wordt het decorstuk? Na een vliegende wc-pot, een halve deux chevaux, een antieke telefooncel, een gecrashte solex in een ladekast en een concertvleugelboot, dringt de prangende vraag zich op: Wat sleept de Brabantse komiek nu weer het podium op? Van de Veerdonk zelf: “Wat het decor wordt? Ik kan slechts één ding verklappen; Geen Viking”.

Aanvang beide dagen 20.00 uur.  Reserveren kan hier: www.engelenburcht.nl

     
     
     
 

 

 
     
     
 
De Engelenburcht | Zalencentrum | Cultuurhuis | heuvel 18 | 5221AP  's-Hertogenbosch |
kvk-nummer 17125945 | 073-6311905 |website ©esther